Om Hemsida Uppsala

Hemsida Uppsala är Mediahelps Sverige AB´s webbyrå avdelning som sitter i samma lokaler som Mediahelp i kristallen i Uppsala.

Hemsida Uppsala skapades 2012 då förfrågningarna från våra kunder blev fler och fler och Mediahelp behövde svar upp mot sina kunders behov.

– Efter att vi fått in fler och fler förfrågningar från våra kunder gällande att skapa hemsidor och andra webbyråtjänster valde vi att dra igång en egen avdelning för våra webbprojekt. Detta för att kunna kvalitetssäkra leveransen och ge våra kunder bästa möjliga service säger Mediahelps Leveranschef Martin Kenving.

Vårt mål är att kunna hjälpa alla typer av kunder oavsett om du är ute efter en enkel hemsida för en billig penning eller ett större webbprojekt med komplicerade funktioner.

Då moderbolaget Mediahelp sedan 2008 har hjälp över 1000 kunder med digitala marknadsföring har vi lång erfarenhet av att skapa kontaktdrivande hemsidor. Vårt nära arbete med Mediahelp gör också att vi på ett enkelt sätt kan vara en heltäckande partner till våra kunder oavsett behov.

tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver vår hjälp!

Kontakta oss