Fem anledningar att anlita hemsida Uppsala

Kunskap inom digital marknadsföring

Genom att jobba med oss på Hemsida Uppsala får du också tillgång till vår långa erfarenhet av digital marknadsföring. Detta genom att vi ägs och jobbar med Mediahelp som sedan 2008 hjälp över 1000 företag med deras digitala annonsering.

Lokal förankring

Hemsida Uppsala sitter i Uppsala, drivs av Uppsalabor och heter som ni ser, Hemsida Uppsala. Detta gör att vi alltid finns tillgängliga för dig och dörren på vårt kontor står alltid öppen (mellan 8-17 i alla fall).

Schysst prisbild

Vi på Hemsida Uppsala strävar efter att en hemsida ska vara lika enkel att köpa som det du personligen köper dagligen i din matvarubutik. VI har tagit bort alla konstiga former av konsulttimmar, förstudier och annat som är vanligt i vår bransch. Vi säljer färdigpaketerade hemsidor så att du som kund vet vad du får och vad du betalar.

WordPress

Vi utvecklar 99% av de hemsidorna vi bygger i WordPress. WordPress är ett av världens mest använda CMS verktyg och är byggt med open source. Detta betyder att det finns tusentals funktioner och plugins som enkelt kan användas för att just din sida ska fungera på bästa sätt. Genom att använda WordPress sparar vi också in många timmar som i slutändan våra kunder hade fått betala för.

Långsiktiga kunder

Vi på Hemsida Uppsala jobbar med långsiktiga kundrelationer. Genom att vi har en bred kunskapsbas och kan hjälpa dig som kund i alla delar av det digitala jobbar en stor del av våra kunden vidare med oss i olika former. Detta ser vi som ett kvitto på att vi jobbar på ett sätt som våra kunder uppskattar.

Kontakta oss