Sociala medier – Facebook annonsering och Marknadsföring i Uppsala

Häng med i den snabbt föränderliga världen kallad sociala medier världen!

Genom Hemsida Uppsala får ni tillgång till vår i sammanhanget långa erfarenhet av sociala medier. Vi hjälper idag många företag med allt från riktade målgruppskampanjer till strategi och löpande underhåll av deras sociala medie kanaler.

Vad kan vi på Hemsida Uppsala hjälpa till med?

  • Hjälp med riktade kampanjer!
    Vill du ha hjälp med att annonsera på Facebook, instagram eller någon annan kanal? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har jobbat med hundratals kampanjer och har alltid ett fast fokus på att generera ROI till våra kunder.
  • Social media strategi!
    Vi kan också hjälpa dig som vill ha hjälp med en helhetslösning inom sociala medier. Här jobbar vi med analys och förstudie för att du som företagare ska veta vilka förutsättningar som finns. Vi sätter sedan upp en plan över hur vi ska jobba med era kanaler, här ingår både faktisk content från vår sida, men också att vi utbildar er och sätter en plan för hur ni ska hantera er marknadsföring på sociala medier.

Ni har också oss som ett bollplank där ni får löpande rådgivning och alltid har någon ni kan vända er till när ni har några frågor.

Vilka kanaler jobbar vi mest med?

De största sociala kanalerna vi jobbar med är Facebook, Instagram samt Linkedin. De har alla olika för och nackdelar och är du intresserad att testa på att annonsera så tveka inte att kontakta oss på Hemsida Uppsala för ett förutsättningslöst möte.

Kontakta oss